Skip to content

Bonaire Plein

Bonaire op Duikvaker

De populairste duiklocatie van het Koninkrijk der Nederlanden! Bonaire heeft een eigen plein op Duikvaker, waar je tussen de palmbomen in een Caribische sfeer informatie krijgt over de vele resorts – van hotels tot B&B’s -, het unieke gemak en de vrijheid waarmee je op Bonaire zowel vanaf de kant als van de boot duikt en snorkelt, en de prachtige onderwaterwereld met haar koralen en kleurrijke vissen. Het toppunt van Caribische beleving!

Volop informatie en Happy Hour

Bonaire zonder Happy Hour? Onmogelijk! Strijk op zaterdagmiddag om 16.00 uur neer op het Bonaire-plein met een Amstel Bright of een Polar, proef de Caribische hapjes en chat met de locals. Je waant je op het eiland… een prima start van je volgende vakantie op Bonaire, toch?

[adrotate banner="22"]

logo-Bonaire-Dive-Week_2018

Duiken is leuk! En het wordt nog veel leuker op een bruisende locatie, met gezellige mensen en met tal van sociale activiteiten. In 2018 wordt voor de vierde maal de Bonaire Dive Week georganiseerd – een week met activiteiten voor duikers én niet-duikers.

Chill!
Dat is waar Bonaire voor staat. Ook tijdens de Bonaire Dive Week. Je kiest zelf wat je doet. Wil je zelfstandig duiken op één van de tientallen kantduikstekken, prima! De volgende dag een bootduik plus barbecue bij de ondergaande zon op Klein Bonaire, je kunt mee. En wil je de hele dag met je voeten in het water over zee uit kijken, het kan - het is jouw vakantie!

Gevarieerd programma
Tijdens de Bonaire Dive Week wordt er van alles georganiseerd. Met een passe-partout kun je aan alle activiteiten meedoen. Maak kennis met freediving en duik onder begeleiding op één ademteug onder. Vind je fotograferen leuk? Fotografen helpen je om nog betere foto’s te maken. Kom films kijken en proef meteen de lokale cactuslikeur. Een happy hour mag natuurlijk geen dag ontbreken! Barbecueën, een drankje, een strandfeest... de Bonaire Dive Week is veel meer dan alleen duiken!

Voor iedereen
Bonaire is een eiland waar iedereen zich vermaakt. Beginnend of gevorderd duiker, iedereen kan hier prachtige duiken maken. Duik je niet, ga snorkelen op de ondiepe riffen en geniet van de kleurenrijkdom onder de waterspiegel. Meer een bovenwaternatuurmens? Dan mag je Washington Slagbaai Nationaal Park niet missen. En wil je helemaal niets? Strijk neer bij Lac!

Duikvaker wordt georganiseerd door
The Exhibition Company bv

info@exhibitioncompany.nl
www.exhibitioncompany.nl

t. 030 6666 358

IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41
KvK: Utrecht 30122269
BTW: 803128046B01

Deel deze pagina

Scroll To Top