Duikvaker nieuws

ABC Travel, hospitality met een hoofdletter H

Caribische inspiratie op Duikvaker

Wat is het verschil met duiken op Bonaire, Aruba en Curacao? Of hoe combineer ik Saba en Statia? Kan je ook een rondreis Suriname met duiken op één van de ABC eilanden combineren? 

Zowel onder water als boven water is de diversiteit tussen de duikbestemmingen in de Caribbean groot. De reisspecialisten van ABC Travel helpen je verder met de planning van jouw reis. Zodat jij de duikvakantie maakt precies zoals jij ‘m wilt. 

Weet je trouwens dat ABC Travel een enorme ruime keuze aan accommodaties en duikscholen in haar aanbod heeft. Een kleinschalig boutique hotel, ruim appartement of grote villa. En uiteraard ook een resort met een on-site duikschool. Of je nu reist met jouw gezin, partner of de duikvereniging. De variatie aan accommodaties is zo groot, daar zit vast iets voor je bij. 

Bij ABC Travel staan ze bekend om hun fijne en persoonlijke communicatie. Ze regelen alles snel en accuraat. Eén van hun klanten omschreef het laatst als hospitality met een hoofdletter H. 

Standfoto Duikvaker ABC Travel
Standfoto Duikvaker ABC Travel

Dus wil je op duikreis naar het Caribisch gebied en weet je alleen nog niet exact waar? Kom dan vooral langs op de stand van ABC Travel op Duikvaker. Hun reisspecialisten nemen je mee op vakantie en geven antwoord op al jouw vragen. Zij organiseren jouw duikvakantie onder het motto: Jij duikt met je buddy en wij klaren de rest. Voor meer informatie kan je ook op hun website kijken.

Deel dit bericht

Tips om te lezen over Duikvaker

Caribische inspiratie op Duikvaker

ABC Travel, hospitality met een hoofdletter H

19 maart 2022

Wat is het verschil met duiken op Bonaire, Aruba en Curacao? Of hoe combineer ik Saba en Statia? Kan je ook een rondreis Suriname met duiken op één van de ABC eilanden combineren?  Zowel onder water als boven water is de diversiteit tussen de duikbestemmingen in de Caribbean groot. De reisspecialisten van ABC Travel helpen…

Lees verder

Informatie Duikvaker

Openingstijden

1 februari 2025 van 10.00 - 18.00 uur

2 februari 2025 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Duikvaker wordt georganiseerd door The Exhibition Company

info@exhibitioncompany.nl • www.exhibitioncompany.nl
IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41 • KvK: Utrecht 30122269 • BTW: 803128046B01