Duikmateriaal, Duikreizen, Opleidingen, Fotografie en Film Beleef Duikvaker VirtualXpo

Duikvaker VirtualXpo, in 2021 dé online duikbeurs voor duikers, freedivers en snorkelaars. Bijna 100 standhouders en vele sprekers van over de hele wereld staan garant voor een bruisend weekend. Voor elke duiker, freediver en snorkelaar is er op Duikvaker VirtualXpo iets wils – van presentaties tot een gevarieerd aanbod van duik-, freedive- en snorkelmaterialen, duikvakanties en opleidingen. Wil je duiken op Bonaire, duiken in Nederland of duiken in Egypte? Vele reisorganisaties en duikscholen op Duikvaker VirtualXpo.nl wijzen je de weg en geven advies over waar en wanneer je kan duiken. Bij diverse duikwinkels kan je duikmaterialen kopen. En ben je op zoek naar een de duikopleiding die het beste bij jou past? Dan heb je op Duikvaker VirtualXpo ruime keuze. Kortom, de online duikbeurs Duikvaker VirtualXpo neemt je mee in de wereld van duiken en snorkelen.

DUIKVAKER VirtualXpo

Duikvaker is hét event voor duikers en snorkelaars. Ook als door omstandigheden een fysieke beurs niet mogelijk is zoals we gewend zijn. 6 en 7 februari 2021 organiseren we daarom Duikvaker VirtualXpo.

DiveXperience2020_150px

Bekijk onze livestreams

Nieuwsbrief

De laatste trends en ontwikkelingen, actuele beursinformatie of leuke duikverhalen… In onze nieuwsbrief lees je het als eerste!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Duikvaker wordt georganiseerd door
The Exhibition Company bv

info@exhibitioncompany.nl
www.exhibitioncompany.nl

t. 030 6666 358

IBAN: NL77 RABO 0341 4557 41
KvK: Utrecht 30122269
BTW: 803128046B01

Bezoek ons

teclogo